Haberler Sevkiyat

Eylül 19, 2017by okulmob0

Şirketimizden alınan ürünlerde, her siparişe müşteri temsilcisi atanmakta ve sürecini sonuna kadar takip etmektedir. Sipariş alındığında müşteri ile görüşülen teslim tarihine göre montaj talep formunu doldurarak montaj talebinde bulunur. Montaj planlama sorumlusu istenilen tarihte montajın yapılması ile ilgili planlamasını yapar. Ürünler sevk edilirken sevkiyat ile koordineli olarak ürünlerin teslimi ve kurulumu gerçekleştirilir. Mekânın hazır olmaması gibi durumlarda tekrar montaj planlaması yapılarak uygun olan tarihte işlemler tamamlanır.

Şirketimizden daha önce aldığınız ve yer değiştirmek istediğiniz ürünler ile ilgili montaj taleplerinde bulunabilirsiniz. Bu gibi taleplerde teklif sunulur ve onaylanması durumunda gerekli montaj, kurulum gerçekleştirilir.

Montaj yapılacak mekan ile ilgili;

Alt yapısı ve üst yapısı bitmeyen alanlarda kurulumu yapılan ürünlerde hasar ve yıpranma meydana gelmektedir. Bu gibi durumlar ürünlerde hasar ve kirlenme oluştuğundan, Hiç istemediğimiz müşteri memnuniyetsizliğini oluşturmaktadır. Gerekli altyapı ve üst yapı işlemleri bittikten sonra projeye uygun montaj yapılması daha doğrudur,

Proje aşamasında bilgilendirme;

Akıllı tahta ,projeksiyon montajı yapılacak mekanın yükseklik ve zeminin bilgisinin(alçıpen, duvar, v.b) siparişle birlikte belirlenmesi gerekmektedir.

Projeksiyonun asılacağı yükseklikteki zeminin  alçıpen olması halinde takılan kısa mesafe projeksiyonların düşme tehlikesi vardır, montaj yapılacak bölüme alçıpen yapılırken veya sonradan profil veya sac levha yaptırılarak güçlendirme yapmak gerekir.

Akıllı tahta montajlanacak zemine de alçıpen yapılırken belirlenen ölçülere göre profil atılmalıdır,

Akıllı tahta ve projeksiyon kurulacak mekanın tavan Yüksekliği de  çok önemlidir 290 cm den aşağıdaki alanlarda montaj yapılması uygun değildir.

Montaj yapılacak duvarın düz olması ,kolon olmaması gerekir, Kolon veya farklı yükseklikte alanlar varsa kurum tarafından önceden düz hale getirilmelidir.

Laboratuvar Montajı yapılacak mekanla ilgili de proje aşamasında pis su gideri, temiz su, elektrik hattı nerede olduğu belirtilmeli, yoksa kurum tarafından sınıf içine kadar getirilmelidir.Zeminin kırılması gerekli ise fayans, mermer, granit vb  belirtilmelidir, havalandırma mutlaka  olmalıdır.

Amfi montajında, sipariş aşamasında projeler hazırlanırken yerinde ölçüler alınır ve üretim projeye göre yapılır. Müşterini projede yapacağı değişiklikler üretimden önce sonlandırılmalıdır. Sonrasında yapılan değişiklikler sıkıntı oluşturmaktadır.

Mobilya ürünleri ile ilgili, Ürünlerin kurulacağı mekânlara göre proje yerleşim çizimleri yapılmalı, ürünler mekana sığıyor murahat çalışma alanları kalıyor mu belirlenmelidir,Mobilya ürünlerinde odaya yerleşim lerde masanın yönüne baştan karar vermek gerekir.Masanın yönüne  göre ek ürünler (etejer,keson,vb) montajlanmaktadır.

Daha sonra bunların yönünü değiştirmek istediğinizde yeni ürünler sipariş vermek durumunda kalabilirsiniz.

Montaj konusunda destek istediğiniz durumlarda, internet sitemizin iletişim kısmından mail ile talep edebilir veya şirketimizi telefonla arayıp montaj biriminden destek alabilirsiniz.

okulmob

Leave a Reply

Your email address will not be published.

http://www.okulmob.com.tr/wp-content/uploads/2017/07/okulmob-logo4.png
Hakkımızda

Modern eğitim mobilyasının öncü markalarından OkulMob, kalite ve çevre politikası insana ve doğaya saygılı üretim anlayışını uzun yıllardır sürdürmektedir. Sorun çözenler, düşünürler, tasarımcılar ve mühendisler. Her gün mobilyalara bir ders veriyoruz.

İletişim Bilgileri
Taşdelen cad. NO : 27 Kat : 3 SİTELER / ANKARA
Sosyal Medya

OkulMob Tüm Hakları Saklıdır.